اطلاعات دوره
عنوان دوره چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نوبت برگزاری
موضوع
برگزار کننده
محل برگزاری
مدیر اجرایی
دبیر علمی
سال برگزاری 1388
معرفی
تعداد مقالات: 1,038

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮکیبی(ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮﺑﯿﻮتیک) و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﻗﺎرچ در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Onchorhynchus myksis)
ﻣﺤﺪﺛﻪ ﺣﯿﺪری؛ ﻓﺮﯾﺪ ﻓﯿﺮوزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ ﻣﺤﻤﺪ ﻋﻠﯽ تاجیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.16 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻌﺪاد دﻓﻌﺎت ﻏﺬا دﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ (Cyprinus carpio)
داود محمدرضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.35 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان(Onchorhynchus myksis)
ﻣﺤﺪﺛﻪ حیدری؛ ﻓﺮﯾﺪ فیروزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.15 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻧﮕﺸﺖ ﻗﺪ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.19 K)

5 ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻣﻜﻤﻞ ﻏﺬاﻳﻲ ﺳﻴﻨﺒﻴﻮﺗﻴﻚ ﺑـﺮ ﭘـﺮوﺗﺌﻴﻦ ﻫـﺎی ﺳـﺮم ﺧـﻮن ﺑﭽـﻪ ﻣﺎﻫﻴـﺎن اﻧﮕﺸـﺖ ﻗـﺪ ﻗـﺰل آﻻی رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
زﻳﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ خسرو جانی خلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.16 K)

6 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ رﺷﺪ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮔﻠﻮﺗﺎﺗﯿﻮن ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز و اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان
ج کریم زاده؛ ع کرامت؛ ع عابدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.41 K)

7 اﺛﺮات ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺮه ﺑﺮون ﺟﻮان Acipenser persicus
ﻣﺤﻤﺪرضا اﯾﻤﺎﻧﭙﻮر؛ رضا اسعدی؛ مسعود اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.07 K)

8 ﺑﺮرﺳﯽ آﻟﻮدﮔﯽ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺷﮑﻤﯽ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﻮﻟﯽ " Alburnus charusini " ﺗﻮﺳﻂ ﭘﻠﺮوﺳﺮﮐﻮﺋﯿﺪ اﻧﮕﻞ "Ligula intestinalis" در ﻣﺨﺎزن ﭼﺎه ﻧﯿﻤﻪ زاﺑﻞ
ﻋﺒﺪاﻟﺤﻤﯿﺪ حسینی؛ پرویز زارع؛ احسان نصیری؛ سعید مودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.3 K)

9 اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K)

10 ﻣﺸﺎﻫﺪه ﮐﻮﮐﺴﯽ ﻫﺎی ﮔﺮم ﻣﺜﺒﺖ ﻣﺸﮑﻮک ﺑﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮی اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس و ﮐﻮﮐﻮﺑﺎﺳﯿﻞ ﻫﺎی ﮐﻠﯿﻔﺮﻣﯽ در ﺧﻮراک ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ رضا قنبرپور؛ علی نجم الدین؛ لاله عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.51 K)

11 ﺟﺪاﺳﺎزی ﻗﺎرچ ﻣﻮﻟﺪ ﺳﻢ آﻓﻼﺗﻮکسین(آﺳﭙﺮژﯾﻠﻮس ﻓﻼووس) وﻗﺎرچ آﻟﺘﺮﻧﺎرﯾﺎ از ﭘﻠﺖ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ مورد استفاده ماهی ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ محمد خلیلی؛ لاله عباسی؛ علی نجم الدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.02 K)

12 بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.56 K)

13 ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﺳﻄﺢ ﭘﺮاﻛﺴﻴﺪاز ﻟﻴﺰوزﻳﻢ و ﻣﺎﻫﻲ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ (Cyprinus carpio) تغذیه ﺷﺪه ﺑﺎ گیاه Silybum marianum
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.31 K)

14 اﺛﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر
غفار ابراهیمی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ چنگیز مخدومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.37 K)

15 اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ <<ایمونوژن>> ﺑﺮروی رﺷﺪ وﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر
ابراهیم غفاری؛ حسین اورجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.19 K)

16 اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K)

17 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ارﮔﻮﺳﺎن ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی رﺷﺪ و ﺑﻘﺎی ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ در ﻣﺮاﺣﻞ اوﻟﯿﻪ ﭘﺮورش
داریوش ﺧﺎدﻣﯽ ﺷﻮرمستی؛ یاسمن فهیم دژیان؛ عابد اوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.88 K)

18 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ Na+_k+ ATPase در آبشش ماهی کپور معمولی به عنوان شاخص تطابق با شوری
امیر ﭘﺮوﯾﺰ ﺳﻼﻃﯽ؛ علی باغبان زاده؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ مهدی سلطانی؛ رحیم پیغان؛ غلامحسین ریاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.17 K)

19 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻮدﻫﺎی آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺮ روی رﺷﺪ ﮐﭙﻮر ﻣﺎﻫﯿﺎن ﭘﺮورﺷﯽ
حسین رحمانی؛ جابر قاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.39 K)

20 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﻓﯿﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ رﺷﺪ و ﮐﺎراﯾﯽ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
عبدالصمد کرامت امیرکلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.45 K)

21 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﻟﯿﭙﺎز در ﺗﺎس مﺎﻫﯽ ایرانی(Acipenser persicus) در مراحل مختلف تکامل لاروی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ آرﺗﻤﯿﺎ و داﻓﻨﯽ
صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.14 K)

22 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات آﻣﯿﻦ ﻫﺎی ﺑﯿﻮژن ﻣﺎﻫﯽ ﺷﯿﺮﺑﺖ در ﻣﺪت زﻣﺎن ﻧﮕﻪ داری در یخ
علی افضل آرا؛ سارا افتخاریان؛ مهرزاد مصباح؛ حسین نجف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.96 K)

23 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﮐﻮرﺗﯿﺰول ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
مقداد سیفی؛ صادق کریم زاده؛ هادی حسین آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.09 K)

24 ﺑﺮرﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺑﯿﻦ ﺗﺮﺷﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﭘﭙﺴﯿﻦ و ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﭘﺮوﺗﺌﺎزﻫﺎی ﻗﻠﯿﺎیی (ﺗﺮﯾﭙﺴﯿﻦ و ﮐﯿﻤﻮﺗﺮپیسین) در ﺗﺎﺳﻤﺎﻫﯽ ایرانی(Acipenser persicus) در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻروی
صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.4 K)

25 اﺛﺮ دﻓﻌﺎت اﺳﭙﺮم ﮐﺸﯽ روی ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﯾﻮﻧﯽ ﺳﻤﻦ ﻓﯿﻞ ﻣﺎﻫﯽ وﺣﺸﯽ (Huso huso Linnaeus,1768)
زهرا مددی؛ محمدرضا ایمان پور؛ سیما مددی؛ حسین خارا؛ اکبر علیمحمدی؛ یلدا بنی اسماعیل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.79 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه