تعداد مقالات: 1,038 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮکیبی(ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮﺑﯿﻮتیک) و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﻗﺎرچ در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Onchorhynchus myksis) | |
ﻣﺤﺪﺛﻪ ﺣﯿﺪری؛ ﻓﺮﯾﺪ ﻓﯿﺮوزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ ﻣﺤﻤﺪ ﻋﻠﯽ تاجیک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.16 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻌﺪاد دﻓﻌﺎت ﻏﺬا دﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ (Cyprinus carpio) | |
داود محمدرضائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.35 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان(Onchorhynchus myksis) | |
ﻣﺤﺪﺛﻪ حیدری؛ ﻓﺮﯾﺪ فیروزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ علی جعفرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.15 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻧﮕﺸﺖ ﻗﺪ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ علی جعفرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.19 K) | ||
5 | ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻣﻜﻤﻞ ﻏﺬاﻳﻲ ﺳﻴﻨﺒﻴﻮﺗﻴﻚ ﺑـﺮ ﭘـﺮوﺗﺌﻴﻦ ﻫـﺎی ﺳـﺮم ﺧـﻮن ﺑﭽـﻪ ﻣﺎﻫﻴـﺎن اﻧﮕﺸـﺖ ﻗـﺪ ﻗـﺰل آﻻی رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) | |
زﻳﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ خسرو جانی خلیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.16 K) | ||
6 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ رﺷﺪ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮔﻠﻮﺗﺎﺗﯿﻮن ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز و اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان | |
ج کریم زاده؛ ع کرامت؛ ع عابدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.41 K) | ||
7 | اﺛﺮات ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺮه ﺑﺮون ﺟﻮان Acipenser persicus | |
ﻣﺤﻤﺪرضا اﯾﻤﺎﻧﭙﻮر؛ رضا اسعدی؛ مسعود اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.07 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ آﻟﻮدﮔﯽ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺷﮑﻤﯽ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﻮﻟﯽ " Alburnus charusini " ﺗﻮﺳﻂ ﭘﻠﺮوﺳﺮﮐﻮﺋﯿﺪ اﻧﮕﻞ "Ligula intestinalis" در ﻣﺨﺎزن ﭼﺎه ﻧﯿﻤﻪ زاﺑﻞ | |
ﻋﺒﺪاﻟﺤﻤﯿﺪ حسینی؛ پرویز زارع؛ احسان نصیری؛ سعید مودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.3 K) | ||
9 | اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K) | ||
10 | ﻣﺸﺎﻫﺪه ﮐﻮﮐﺴﯽ ﻫﺎی ﮔﺮم ﻣﺜﺒﺖ ﻣﺸﮑﻮک ﺑﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮی اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس و ﮐﻮﮐﻮﺑﺎﺳﯿﻞ ﻫﺎی ﮐﻠﯿﻔﺮﻣﯽ در ﺧﻮراک ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ رضا قنبرپور؛ علی نجم الدین؛ لاله عباسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.51 K) | ||
11 | ﺟﺪاﺳﺎزی ﻗﺎرچ ﻣﻮﻟﺪ ﺳﻢ آﻓﻼﺗﻮکسین(آﺳﭙﺮژﯾﻠﻮس ﻓﻼووس) وﻗﺎرچ آﻟﺘﺮﻧﺎرﯾﺎ از ﭘﻠﺖ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ مورد استفاده ماهی ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ محمد خلیلی؛ لاله عباسی؛ علی نجم الدینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.02 K) | ||
12 | بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون | |
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.56 K) | ||
13 | ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﺳﻄﺢ ﭘﺮاﻛﺴﻴﺪاز ﻟﻴﺰوزﻳﻢ و ﻣﺎﻫﻲ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ (Cyprinus carpio) تغذیه ﺷﺪه ﺑﺎ گیاه Silybum marianum | |
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.31 K) | ||
14 | اﺛﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر | |
غفار ابراهیمی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ چنگیز مخدومی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.37 K) | ||
15 | اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ <<ایمونوژن>> ﺑﺮروی رﺷﺪ وﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر | |
ابراهیم غفاری؛ حسین اورجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.19 K) | ||
16 | اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K) | ||
17 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ارﮔﻮﺳﺎن ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی رﺷﺪ و ﺑﻘﺎی ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ در ﻣﺮاﺣﻞ اوﻟﯿﻪ ﭘﺮورش | |
داریوش ﺧﺎدﻣﯽ ﺷﻮرمستی؛ یاسمن فهیم دژیان؛ عابد اوانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.88 K) | ||
18 | ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ Na+_k+ ATPase در آبشش ماهی کپور معمولی به عنوان شاخص تطابق با شوری | |
امیر ﭘﺮوﯾﺰ ﺳﻼﻃﯽ؛ علی باغبان زاده؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ مهدی سلطانی؛ رحیم پیغان؛ غلامحسین ریاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.17 K) | ||
19 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻮدﻫﺎی آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺮ روی رﺷﺪ ﮐﭙﻮر ﻣﺎﻫﯿﺎن ﭘﺮورﺷﯽ | |
حسین رحمانی؛ جابر قاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.39 K) | ||
20 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﻓﯿﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ رﺷﺪ و ﮐﺎراﯾﯽ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ | |
عبدالصمد کرامت امیرکلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.45 K) | ||
21 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﻟﯿﭙﺎز در ﺗﺎس مﺎﻫﯽ ایرانی(Acipenser persicus) در مراحل مختلف تکامل لاروی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ آرﺗﻤﯿﺎ و داﻓﻨﯽ | |
صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.14 K) | ||
22 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات آﻣﯿﻦ ﻫﺎی ﺑﯿﻮژن ﻣﺎﻫﯽ ﺷﯿﺮﺑﺖ در ﻣﺪت زﻣﺎن ﻧﮕﻪ داری در یخ | |
علی افضل آرا؛ سارا افتخاریان؛ مهرزاد مصباح؛ حسین نجف زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.96 K) | ||
23 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﮐﻮرﺗﯿﺰول ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
مقداد سیفی؛ صادق کریم زاده؛ هادی حسین آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.09 K) | ||
24 | ﺑﺮرﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺑﯿﻦ ﺗﺮﺷﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﭘﭙﺴﯿﻦ و ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﭘﺮوﺗﺌﺎزﻫﺎی ﻗﻠﯿﺎیی (ﺗﺮﯾﭙﺴﯿﻦ و ﮐﯿﻤﻮﺗﺮپیسین) در ﺗﺎﺳﻤﺎﻫﯽ ایرانی(Acipenser persicus) در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻروی | |
صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.4 K) | ||
25 | اﺛﺮ دﻓﻌﺎت اﺳﭙﺮم ﮐﺸﯽ روی ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﯾﻮﻧﯽ ﺳﻤﻦ ﻓﯿﻞ ﻣﺎﻫﯽ وﺣﺸﯽ (Huso huso Linnaeus,1768) | |
زهرا مددی؛ محمدرضا ایمان پور؛ سیما مددی؛ حسین خارا؛ اکبر علیمحمدی؛ یلدا بنی اسماعیل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.79 K) |